top of page
  • Facebook
  • Instagram
Portfolio
About
661A9129.jpg

ЗА

Здраво, јас сум Владо Крстевски, фотограф кој со леснотија ќе ги долови вашите волшебни моменти.
Авантурата со професионално фотографирање ја започнав во 2010 година и многу брзо станав опседнат со основите што ја прават одлична фотографијата - осветлување, рамнотежа, композиција и употреба на просторот.

Како професионален фотограф, ги доловувам длабоките моменти со креативен пресврт. Нудам посветена и професионална услуга за своите клиенти. Затоа контактирајте ме денес и резервирајте ја својата сесија.


 

IMG_6165_edited.jpg

Запомнете, тортата ќе се изеде, цвеќето ќе овене, но свадбените фотографии ќе траат засекогаш.

Contact

Контакт

Republic of Macedonia
SKOPJE
Tel: +389-71-244-702
 

 

Thanks for submitting!

7R1A2695_edited.jpg

Мики и Симона

Како искусен и успешен фотограф, Владо Крстевски секогаш бара повратни информации за подобрување на неговите услуги.Ви благодарам многу за професионалноста, го направивте денот многу порелаксиран и попријатен.

IMG_0726_edited.jpg

Кристина и Даме

Двајцата сме презадоволни, фотографиите се прекрасни. 
Среќни сме како детално го овековечивте секој драгоцен момент од нашата церемонија.
Не можеме да ви се заблагодариме доволно. Беше прекрасно да се работи со вас, оставивте траен спомен кај нас.

17870830540591475_edited.jpg

Самир и Делила

Најдобриот дел од она што го прави Владо е  како неговите слики предизвикуваат радост  и емоции, претворајќи ја секоја фотка во посебно богатство.

bottom of page