top of page

FAQ's

Често поставувани прашања

Што да очекувам од сесијата?

Сакам да бидете задоволни со вашите фотографии. Телефонските повици, е-поштата и испраќањето пораки се целосно добредојдени пред датумот на сесијата. Исто така, можам да советувам избор на облека и локации во зависност од резултатот што го посакувате. Должината на сесијата зависи од избраниот пакет, така што сесијата може да трае од 30 минути до цел ден. После сесија, фотографиите ги добивате во онлајн галерија и ќе ви биде испратена за уживање и споделување!

Дали ќе добијам идеи за позирање?

Без грижа! Некои од моите клиенти со години немаат професионални фотографии, уште од кога биле деца, а само мал процент се модели! Идеите за позирање апсолутно ќе се даваат во текот на целата сесија. Тоа е моја работа. Ветувам дека ќе направам пријатно искуство и ќе ве смирам, така што треба само да се појавите и да бидете подготвени за забавно искуство.

Кога фотографиите ќе бидат готови?

Фотографиите ќе бидат подготвени за 5 работни дена по датумот на сесијата. По изборот на фотографии, ќе се направат конечни измени и повторно ќе се прикачат 5 работни дена по датумот на избор.
Свадбените фотографии ќе бидат поставени во онлајн галерија 10 работни дена по датумот на настанот.
Сликите ќе се чуваат на Интернет 30 дена по датумот на објавување. Нема гаранција дека сликите ќе бидат достапни по тој датум.

Каде фотографирате?

Владо Крстевски е со седиште во Скопје. Роден и израснат тука, знам одлични места и можам да ви препорачам врз основа на стилот што го посакувате без разлика дали е урбано, парк, дома, во вашето деловно место или во студио!

Дали наплаќате дополнително за локации надвор од Скопје?

Сесиите во Скопје не подлежат на дополнителни трошоци. Живеете во друг град или држава? Не грижите се. Локации на национално ниво се добредојдени! Дозволете ми да знам каде е посакуваната локација и со задоволство ќе испратам цени и детали.

videographer and photographer for wedding

bottom of page